Melder mig ud af forbrugssamfundet

Nu siger jeg det højt. Det har intet at gøre med at prale, intet at gøre med om jeg er bedrevidende. Intet at gøre med om jeg er spirituel eller åndelig. Det er så åbenlyst og ligetil at enhver idiot kan se det.. Moder Jord, vores planet bløder og er ved at udånde.

Jeg har meldt mig ud af samfundet fordi det gør intet eller så småt at det ikke gør en forskel

Jeg vil ikke være med til at lade Moder jord forbløde og bukke under.

Jeg køber ikke noget drikkelse som er i plasticflasker, Jeg slæber mine vare i favnen ud af butikkerne, da jeg altid glemmer min taske til at bære mine vare med. Vil ikke købe eller eje en plasticpose om så jeg fik dem gratis.

Jeg vil ikke købe noget kød, hvis det kommer fra industri landbrug hvor dyrevelfærd er laveste priortet.

Vil ikke købe nogle grønsager som er fremmet med sprøjtemidler.

Jeg betaler min Skat, prøver ikke engang at finde smuthuller hvor jeg kan unddrage mig at betale så meget, har intet imod at betalt Skat.

Vi bare ikke være kollektivt passiv med til at ødelægge Naturen og vores planet. Det er dyrt at leve sådan, priserne er skyhøje for det som burde være standard også prisen for en katalysator til min gamle bil, som ellers er fritaget fordi den er en veteranbil

Jeg har droppet alt hvad der har med mænd i jakkesæt at gøre, som lever af et velfærdssamfund med et omdrejningspunkt af forbrug, og som regeringen vedligeholder med en lovgivning og et regelsæt som skal holde os alle i rollen som forbrugere fanget i små kasser.

Jeg lever på kanten af loven, da jeg har givet min kæreste og hendes barn og jeg en lille plads midt i naturen. Hvor vi med den dybeste respekt prøver at leve i sammenhørighed med den fine balance alt er.

Jeg bruger enhver lejlighed til at råbe op. Først efter at jeg har forvisset kassedamen eller det unge menneske som sidde bag kasse i supermakedet. At De burde få en medalje fordi de gider, At de er dygtige, At de bare passer deres arbejde. Men hvis deres chef spørger om nogle er utilfredse af kunderne, så må de godt sige at jeg lave postyr ved kassen, fordi der ikke er papirposer, unødvendig plastic emballage. At jeg holder tale til folkene i køen bag mig om dyrevældfærd og plastic øer som driver i vores have, om bierne som dør på grund af sprøjtning af marker.

Beløningen, den er måske ubetydelig i det store sammenhæng, men for mig Alt, At se Clare på 5 år løbe rundt mellem det høje græs efter sommefuglene. Se min kæreste træde direkte ud af døren mit i et åbent landskab med en solopgang som uhindret fylder hele horisonten.

Det er egoistisk kun at tage vare på vores eget barn, prøve at lære hende det rigtige, Alle børn tilhøre os alle. Så på deres vegne så råber jeg op og handler af den grund.

Jeg ved at der gøres seriøse tiltag også fra industrien for at forbedre ting. Der kræver dog en total ændring og en helt anden tilgang af os, forbrugerne end det passive. Økonomi styre Alt men det er os som har magten. Hvis vi tager den.

Skriv et svar

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: