“Du ha store stærke hænder, du skal nok klare dig!”

”Der er kun eet sekund mellem drømme og virkelighed, Det er det sekund man beslutter sig for at gøre noget!”
Må lige kommetere dette med ” carstens løgnehistorier” som mange omtale de historier, de har hørt mig fortælle. Faktisk smigret over det, At det jeg har gjort og fortæller er så langt ude at de fleste tror det er noget jeg har fundet på, opdigtet.
Siden 1969 hvor min klasselærer syntes det var en frygtelig god ide at jeg gik ud før tiden, Har jeg valgt et liv Hvor det drejede sig om at forfølge drømme.
En proletar baggrund fra Københavns baggårde hvor intet er givet, ingen tradition for uddannelser eller udsigt til at få noget foræret, var afsættet.
”Du har store stærke hænder, så du skal nok klare dig!” sagde min Far.
Mulighederne var små, drømmene store. Så jeg brugte al min tid, energi på at gå efter drømmene, gør det stadigt. Noget lykkedes, de fleste ikke.
Det var ikke status. Penge eller for den sags skyld eventyret som var hovedmålet. Det har aldrig været en hemmelighed at jeg elsker kvinder. Disse forunderlige væsener som indeholder energi, lys og kærlighed, bare ved at være til stå der. Alt i bund og grund drejet sig om at være i kærlighed. Selv om vejen har været over oceaner, ørkener og tvivlsomme steder.
Veje er udtænkt, men stier er skabt. Frygt er kun når man sætter ord på. I virkeligheden hvad er det værste der kan ske.. ikke meget! Et er sikkert. Det er i forsøgene, handlingen at historierne er skabt

Skriv et svar

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: