Kvinder kommer ikke fra Venus, De kommer fra Bali

Bali, Det mest feminine sted jeg nogensinde har været. Selv månen Luna dvæler en stund over Bali på sin rejse gennem natten og stråler sin feminine kraft ned over alt og alle. Alt er sanseligt gennemført, smukt uforsigeligt og lunefuldt. Vegetarmad, massage, blomster, hinduisme og alskens urte farver. Øens feminine tiltrækningskraft får alverdens oplyste, bevidste kvinder til at kommer og bader i det hele med et sageligt smil. Så for at undgå overbærende anstrengte smil ved min malplaceret tilstedeværlse. De skulende øjne og venligt tålt ophold da jeg er repræsentant for 2000 års undertrykkelse. Så prøvede jeg at leje en motorcykel og go on the road alene med min maskulinitet og være zen i naturen. Dette var det eneste jeg kunne lejes

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.