Well! Just another day i Islington´s liv.

Nytårs aften 2014

Mens i alle gik i kollektiv sindssyge på gaderne i København. Så tilbragte jeg nytårsaften på det indiske Ocean i en lille passagerbåd med motorstop, vuggede drivende under den baliske måne i den blå time.

Et par delfiner svømmede tæt ved og gjorde det svært at være bekymret og ængstelig. Deres elegance  og væren i nuet i leg.  Mindede mig om at det ville være en opgradering at komme i tilbage som en delfin i mit næste liv. Lidt flov over min egen alvorlige tilgang til situationen  i stedet for at bruge muligheden for at kigge på stjernene og Luna og være en del af noget unikt.

Jeg så de to delfiner gradiøst forsvinde ned i en verden som er meget større end min. Vi lå som en lille skumsprøjt i en fjern horizont. Indtil en lille båd så os og tog os på slæb.

Skriv et svar

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: