Dags Kursus i “Kunsten at kunne Fortælle en god Historie”

20 November 2017 dagskursus

Kunsten i at fortælle en god historie

Er du Journalist, Forfatter eller bare vil skrive, fortælle historier, Bruge Historie fortælling i dit arbejde.

Så er dette intense kursus noget for dig. Vi går i dybden med Fortællingen. Du får Aha! oplevelser med hjem. Viden du kan bruge med det samme. Ligetil, let forståeligt og ukompliceret. Der er ikke nogle regler ang Historiefortælling, regler er også for idioter, men principper. Fordi de virker.

Du biver undervist af Carsten Islington. Danmarks mest erfaren Historiefortæller som ikke har andet, end at arbejde med historier i de sidste 25 år.

Gæsteunderviser på filmskoler, journalist uddannelser, forfatterskoler og designskoler, har være filmkonsulent, virksomhedskonsulent og holdt et utal foredrag hos det offentlige og virksomheder. Plus at Carsten Islington har optrådt i DR store koncertsal, Bella Center, fra festivaller til små vindblæste forsamlingshuse. Intet er for stort eller for småt. Lavet TV & Radio

20 november 2017.

Dagskursus i Center for Mindful Living
Slotsgade 32 (bagerste bygning i gården ud mod Slotssøen – stueetagen)
3400 Hillerød.

Centret ligger i centrum af Hillerød ved gågaden.

Pris:  1200 kr.

Tilmeldning:  hos Center for Mindful Living eller skriv til carsten@islington.dk

har du spørgsmål så ring til Carsten 6160 3070

Program :

9.30 Morgenmad

10.00 – 12.30

Intruktion til hvad er en historie, hvad består den af og indsigt i hele historiens væsen med sin symbolik, opbygning og hele historiens væsen. Brugen ad arketypiske ting som vi allerede ved, brug af vores alles referencer og viden, vores brug af vores fælles kollektive underbevisthed.

12.30 – 13.30 frokost

13.30 til 17.00 med løs pause med kage og kaffe/the

Masser af brugbare tips, trick og viden fra et liv men kun Historiefortælling som sit arbejde. Carsten Islington giver alt væk, hvad han ved.

Lige fra hvordan skriver du? hvorledes der optrædes. Tackles stemminger, afbrydelser. Børn og voksen, virksomheder, Det offentlige, hvordan du holder foredrag, oplæg. Store og små publikum. Hvordan du improviserer

17.00 til 18.00 Frivilligt

Så er der frit til alle spørgsmål. Åben dialog

Skriv et svar

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: