En City-Cowboy Besøger Provinsen

Byer vil blive tilføjet, så hold øje om din by kommer på.   Tjek www:migogislington.dk for detaljer

Carsten Islington har fra 1997 lavet tv, radio og optrådt i hele landet med historier for voksne. I 1997 kunne man opleve ham fortælle om sine oplevelser i små vignetter mellem de øvrige udsendelser på det dengang nystartede DR2.

Islingtons historier omhandler hans egne oplevelser fra et liv på kanten. En Vesterbro-dreng og city-cowboy med en helt utrolig livshistorie, fyldt med hårde strabadser og sære tildragelser, i selskab med skønne, tvivlsomme kvinder og skæve eksistenser.

Fra dørmand og tjener på Vesterbro, til oliebisse, trucker, bygningsarbejder, fotograf, vinduespudser, bodyguard, skolebuschauffør, inkassator, opvasker, kunstmaler og alverdens andre jobs i alle verdens hjørner.

Det hele fortalt med et glimt i øjet og en solid portion selvironi.

Kom og nyd Carsten Islington fortælle – vi sælger vin, øl og vand til beherskede priser!

INTET FORSALG, KUN BILLETSALG I DØREN.

carsten@islington.dk                      Hvis du vil reservere en plads.

Skriv et svar

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: