Take a Break

Næsten alle mine historier er skabt i en pause. En pause er når jeg stoppe op midt i hverdagen, og lader eftertænksomheden livet eller skæbnen indhente mig.
Tager du ikke en pause så sagter skæbnen, livet og tankerne efter dig og du får kun øjeblikke hvor du midt i en handling lige mangler noget, eller dvælen når handlingen er forbi og du har opnået hvad du ville.
Pausen er som mellemrummene mellem fingrene. Det er ikke fingrene alene som gør at hånden er utrolig. Det er mellemrummet mellem fingrene som gør at hånden er unik. Fra det blideste kærtegn, holde et barn, løfte tunge ting og været et dødeligt våben. mellemrummet er pauserne som gør vores liv unikt

Det er i alle mine pauser at jeg tager mine beslutninger. Det tager kun eet sekund at opleve udleve sine drømme, Det er det sekund jeg beslutter mig.
Når skæbenen eller stjernene gerne vil lege med mig, så kommer tilfældighederne. Dem ser du når du lige stopper op, Dem har du ikke selv skabt, men giver dig mulighed for at gribe dem. Næsten alle mine historier er skabt af tilfældigheder, og de kom til mig i en pause hvor jeg lige var i nuet, og greb og tog chancen.
Alle de usynlige ting kommer til en fordi jeg stoppede op og mærker efter. Du kan rejse over oceaner, krydse floder og ørkener uden at opleve noget hvis du ikke lige tager pausen så nuet giver dig mulighed for indsigt. Du kan også opleve uendeligt meget bare ved at gå en tur i en bøgeskov, hvis du åbne dine øjne og sanser.

Skriv et svar

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: